fbpx

Teràpia amb cavalls per a nens

Troba les eines que et falten per poder ajudar al teu fill/a.

Et necessita ARA!


Si ja ho has provat tot i segueixes sense resultats, t’esperem amb els nostres cavalls i una teràpia que funciona, en El Montseny, en plena natura.

Tens un fill/a amb algun tipus de trastorn diagnosticat? 

No encaixa en l’escola, amb els grups o té alguna dificultat per a relacionar-se amb
l’entorn on està creixent?

Pors nocturnes, inseguretats, autoestima, falta de psicomotricitat?

A EFL acompanyem als infants en el seu procés de creixement i donem eines a les mares, pares i familiars que considerem per poder entendre’l i ajudar-lo. Acompanyem als infants i formem a les famílies en qualsevol tipus de situació, des de situacions puntuals fins trastorns més severs i que necessiten de processos més llargs. Tractem cada cas de manera personalitzada tenint en compte la necessitat de l’infant, l’objectiu a aconseguir, etc...

Per què treballem amb els pares i mares dels infants? La resposta sembla molt senzilla i ho és, però moltes vegades les famílies no ho entenen.
Els nostres infants, durant tota la seva primera etapa de la seva vida, veuen el món a través dels nostres ulls. Llavors, si nosaltres fem un treball específic i no té una continuïtat a casa, el resultat probablement no serà el desitjat.

El que els arriba als nostres infants no és el que els diem, sinó el que transpirem.

Una de les característiques més atractives d’entrada i que ens permet arribar als nens i nenes d’una manera més ràpida és l’escenari on desenvolupem la nostra tasca, un entorn natural, al peu del Montseny, amb cavalls i sense l’agressivitat que perceben els infants associada a una consulta.

Un altre punt a tenir en compte és que no treballem amb etiquetes. No renunciem a la informació o diagnòstics que ens arriben, però recordem en tot moment que treballem amb éssers humans i tot el que està viu canvia constantment i més encara els infants.

Les etiquetes son estàtiques i ens descriuen una situació o imatge en un moment determinat, com informació o punt de partida ens pot servir, però hem d’aprendre a diferenciar entre diagnòstic i pronòstic.

Els infants són molt flexibles, tan física com mentalment. No esperis a que es converteixi en un gran problema. Dóna-li eines ja!

C/Quarter el Temple 64 (Can Nofre)
C.P. 08460, Santa Maria de Palautordera
Barcelona

Copyright 2007-2022 Equitació For Life

Diseño y desarrollo web: evdsolutions.net