fbpx

Teràpia amb cavalls per a adolescents

Acompanyem amb els nostres cavalls a adolescents que no troben les respostes adequades per prendre les decisions correctes en el seu moment de vida.

Estàs preocupat/da perquè el teu fill/a està bloquejat/da i no saps com ajudar-l@?

Estàs en l’etapa adolescent i et sents perdut/da?

Sents que no pertanys a aquesta societat, com si fossis l’ovella negra?

Necessites respostes i el teu entorn no te les proporciona?

El moment de l’adolescència és un dels més crucials en la vida dels nostres fills/es i massa sovint és on menys acompanyats i menys compresos se senten.

Deixem anar l’etapa infantil i ens endinsem en una etapa de transició que definirà de moltes maneres com afrontarem la nostra vida d’adults. La falta total de coherència entre el que senten, l’educació que han rebut de la nostra societat i totes les eines que aquesta ens ha proveït per proporcionar-nos distracció constant del que és realment important, fa que molts adolescents es trobin totalment perduts.

A EFL donem respostes. De la mateixa manera que ho fem amb els nens i nenes, acompanyem als adolescents i a les seves famílies en aquesta etapa tan important.

Treballem física i mentalment, creant situacions i escenaris on poder desenvolupar eines útils a través del coneixement i l’experiència per aprendre a gestionar emocions amb pensaments ordenats.

Treballem com i on és més útil i productiu segons la necessitat de cada moment: amb cavalls, en el tatami, a la platja, a la muntanya, ...

Treballem des de la part més primària per donar comprensió a tot allò que ens passa i no entenem: cicles hormonals, els canvis d’humor, les frustracions, ràbia, culpa, etc...

Perquè totes aquestes coses no passen perquè sí o perquè la vida és així. Totes i cadascuna d’elles tenen una explicació. A vegades aquesta explicació és molt evident i d’altres és més complexa.

No esperis més i pensa en tota la vida que tenen per endavant!

Vine a veure els nostres cavalls i el nostre entorn i t’expliquem més

C/Quarter el Temple 64 (Can Nofre)
C.P. 08460, Santa Maria de Palautordera
Barcelona

Copyright 2007-2022 Equitació For Life

Diseño y desarrollo web: evdsolutions.net