fbpx

Sobre Equitació For Life

Equitació For Life està format per un equip de persones amb orígens molt distints i vides aparentment molt diferents, que es van ajuntar fa més d’una dècada per a respondre a una profunda pregunta interior comú en tots nosaltres.


Aquell anhel va tenir la seva manifestació física en el món de l’equitació, en la nostra relació amb el cavall i allà és on vam trobar la resposta.

La cerca de la resposta a aquella pregunta va ser i és el que ens mou i, alhora, el que fa que acompanyem a altres persones que necessiten aquella resposta. En el nostre cas, va ser una pregunta molt simple la que ens ha portat fins aquí:

“Per què un cavall es comporta d’una manera determinada amb un genet i d’una manera totalment diferent amb un altre?”

Quan vam començar a explorar aquella pregunta ens vam adonar que la resposta era molt més complexa del que ens havíem imaginat. Els matisos d’aquella resposta eren molts i abastaven el camp físic, el psicològic, emocional, ...

Llavors, cadascú de nosaltres ens vam posar a caminar aquell camí i al fer-ho, al veure els resultats de l’experiència, vam decidir fer-la servir per acompanyar a altres persones.

Equitació For Life som el Jesús, el Santi, la Débora i la Montse. Però també som molts més, som l’Imma, som la Fanny, som totes aquelles persones que escolten aquella veu en el seu interior i volen i necessiten respostes.

Som totes aquelles persones que, malgrat el soroll ensordidor del nostre entorn social, s’armen de valor i emprenen el camí per la cerca del SER. Aquell SER que desitja viure i experimentar, perquè ens adonem de tot el que som capaços de fer.

Com el nom del nostre projecte rebel·la, utilitzem l’equitació per a la vida, ens nodrim d’ella per aprendre a relacionar-nos amb nosaltres mateixos i amb els demés, des del coneixement i autoconeixement, la comprensió, la tolerància i la crítica constructiva.

Estem aquí per a acompanyar-vos a:

  • Aprendre a AGAFAR LES REGNES DE LA TEVA VIDA.
  • Aprendre a conèixer-te, acceptar-te i exposar-te, a comprendre la teva naturalesa des del més primari.
  • Aprendre a no perdre els estreps i mantenir l’equilibri quan la vida ens mou, perquè el moviment es gestiona amb moviment.
  • Aprendre a aprendre.
  • Aprendre a desfer-te de totes aquelles armadures que en un determinat moment de la teva vida et van servir i que ara són un llast que no et permeten ser lliure.
  • Aprendre que el nostre veritable poder no està en el nostre físic, sinó amagat en el nostre interior on els ulls no poden veure-ho. Al poder físic se li diu força i també té el seu ús i s’ha de fer servir correctament.
  • Aprendre que depèn de com estem nosaltres així es comportarà el nostre cavall.
  • Aprendre a fer servir el conflicte per créixer i millorar i no com excusa per culpar a totes les forces externes dels nostres mals.

Si sents aquella veu en el teu interior, aquella mateixa que ens va guiar a nosaltres i vols que t’acompanyem en aquest camí, serà un plaer.

T’esperem a EFL!

C/Quarter el Temple 64 (Can Nofre)
C.P. 08460, Santa Maria de Palautordera
Barcelona

Copyright 2007-2022 Equitació For Life

Diseño y desarrollo web: evdsolutions.net