fbpx

Equitació for Life

HÍPICA

Si teniu un cavall i busqueu el millor lloc per a ell, Equitació for Life us ofereix tots els serveis propis de l’activitat d’hípica amb un diferencial important: les places són limitades, amb un servei totalment personalitzat i en un entorn immillorable, al Montseny, envoltats de natura. Gaudiu del vostre cavall en unes instal·lacions completes.

Equitació for Life

Instal·lacions

Equitació for Life està situat dins de la finca de Can Nofre, a Santa Maria de Palautordera i en el pre-parc natural del Montseny.

Aquesta finca ens ofereix totes les comoditats, tant per al cavall, com per als genets i els seus acompanyants.

A les nostres instal·lacions trobareu boxes Rower&Rub amb i sense paddock. A més, una pista coberta fantàstica, pistes exteriors, zona social coberta i exterior, vestuaris, guardarnés i zona de preparació de cavalls coberta, dutxes per cavalls i zones de passeig i lleure.

I tot això integrat dins de la finca on compartim espai amb el restaurant de Can Nofre, un restaurant fantàstic dins de la masia del segle XIX que dóna nom a la finca i on poder gaudir d’un àpat de carta o menú.

  • Doma de poltres i re-educació al Montseny. Equitació for life

Equitació for Life

Doma de poltres i re-educació

Si esteu pensant en domar un poltre, esteu pensant en un cavall de llarg recorregut.

El més òptim per aquest llarg recorregut és dedicar el temps i coneixement necessari per educar el vostre cavall quan és el moment i d’aquesta manera crear una relació que sigui productiva i duradora.

Aquesta relació es construeix en el dia a dia de la doma de l’animal i ens acompanyarà en tota la seva vida adulta. Per aquest motiu us animem que ens consulteu sense cap compromís i us informarem dels passos a seguir segons el vostre cas.

Per altra banda, un dels problemes més habituals en equitació són els reservis. A vegades creats per deficiències en la doma quan el cavall era un poltre i en altres ocasions creats per distorsions de comunicació en la relació amb el genet.

En aquests casos, la nostra tasca és detectar el problema i presentar la manera més adequada de solucionar-lo,  ja sigui realitzant treball de reeducació amb el cavall com treballant amb cavall i genet paral·lelament per poder establir llaços de comunicació i comprensió correctes.

© Tots els drets reservats - Equitació for life