fbpx

Formació amb cavalls per a professionals de la salut

Ets professional de la salut, psicòleg, terapeuta o coach i sents que et falten eines?


Acompanyes a persones en la teva professió i el que vas estudiar no és suficient?

Potser desitges poder acompanyar a altres persones amb coherència. La coherència que proporciona haver fet el camí i no només el que has llegit en un llibre.

Des de fa uns anys, algunes de les persones que acompanyem a EFL són professionals de la salut, que a la seva vegada acompanyen a altres persones. Professionals que no s’han conformat en fer una aplicació tàcita del que van estudiar en un llibre, sinó que han decidit viure l’experiència en la seva pròpia pell, per honestedat i coherència.

“Com puc acompanya a algú i guiar-lo en el seu procés si jo estic perdut/da?”

“Com em tiro a l’aigua a salvar algú que s’està ofegant si jo no sé nedar?”

Si tu també et fas aquestes preguntes i sents que no pots continuar amb la càrrega de l’activitat que estàs realitzant per algunes d’aquestes raons, volem que sàpigues que una altra manera és possible.

Des de dins cap a fora, primer tu i després els demés. 

Ens encantarà poder acompanyar-te en aquest camí, podràs parlar amb altres professionals que ja l’han iniciat i descobrir la transformació, tan a nivell personal com professional.

Obtens formació individual, en grup, teòrica i pràctica. Tot el que necessites per arribar a l’objectiu que et proposis.

Et canviarà la vida, tan professional com personalment. Però deixa que altres t’ho expliquin, agenda una cita sense compromís i comprova-ho Tu.

Vine a visitar les nostres instal·lacions, a conèixer els nostres cavalls i a d’altres professionals com tu que ja estan treballant amb nosaltres.

C/Quarter el Temple 64 (Can Nofre)
C.P. 08460, Santa Maria de Palautordera
Barcelona

Cpyright 2007-2022 Equitació For Life

Diseño y desarrollo web: evdsolutions.net