fbpx

Escola Equitació for Life

Activitats d’estiu amb cavalls al Montseny

Les activitats d’estiu amb cavalls a Equitació for Life es desenvolupen des de finals del curs escolar i durant tot el mes de juliol al Montseny.

Són entre 5 i 6 setmanes en que nens i nenes de 5 a 12 anys poden tenir contacte directe amb el cavall i la natura, en un entorn privilegiat com és el Parc Natural del Montseny.

Cada any proposem un nou fil conductor que dóna sentit al conjunt d’activitats al voltant del cavall que realitzem i que són molt motivadores per als assistents. Entre d’altres exemples, hem treballat temàtiques com: “El cavall a través del temps”, “La conquesta de l’Oest”, “Indiana Jones”, “Bola de Drac”, “Dr. Slump “…

Les activitats inclouen treball amb els cavalls i ponis, tallers, piscina, excursions, escalada i activitats d’aventura, jocs, etc., que es dissenyen cada any amb molta il·lusió per un grup de professionals en cada matèria.

Les activitats d’estiu amb cavalls ofereixen també diferents opcions horàries flexibles per donar servei a les famílies a l’hora d’organitzar la logística (servei de matí, menjador, servei de tarda, etc.).

Si ja estàs preparant l’estiu!

© Tots els drets reservats - Equitació for life