fbpx

Equitació for Life

ESCOLA D’EQUITACIÓ I PONI CLUB

La nostra escola d’equitació està dividida en tres parcel·les diferenciades, amb l’objectiu de que cadascuna d’elles ofereixi el màxim aprenentatge als nostres alumnes depenent de cada cas. Treballem amb consciència, seguretat i moltes ganes de passar-ho bé aprenent.

Escola Equitació for Life

INICIACIÓ

Tant si heu fet l’activitat de Poni Club com si no, la nostra escola d’equitació està oberta per a vosaltres.

A partir dels 5-6 anys i fins a qualsevol edat, nivell, disciplina i/o objectiu. Començarem per les classes d’iniciació, on construirem una bona base d’equitació treballant tant els aspectes biomecànics com mentals, per aprendre a relacionar-nos correctament i a equilibrar el nostre físic amb el del cavall.

Escola Equitació for Life

PERFECCIONAMENT I PREPARACIÓ PER A TITULACIONS

Com a continuació de la iniciació, una vegada tenim una bona base, començarem el perfeccionament. Aquí ja fixarem objectius més concrets i treballarem de manera òptima per assolir-los.

En aquesta fase, on ja tenim la base de l’equitació assolida, podem decidir si volem dedicar-nos a treballar específicament algunes de les branques concretes (salt, doma, raid, complet, etc).

D’altra banda, també us oferim la possibilitat de preparar-vos per a obtenir titulacions com els GALOPS i els accessos als graus d’equitació, si la vostra intenció és convertir-vos en professionals.

Escola Equitació for Life

PONI CLUB

Igual que en l’educació dels poltres, el nostre treball amb els més petits comença de manera progressiva a mesura que poden anar assumint tant físicament com mentalment tots els conceptes. És per això que des de molt aviat i fins als 5-6 anys us recomanem sessions de 30 minuts on els infants poden començar a interaccionar amb l’animal, aprendre com comportar-se amb ell, com comunicar-se i fer les primeres montes de curta durada.

Aquest format és el més adequat, tenint en compte que la seva capacitat d’atenció és limitada en el temps i que el seu físic encara no està preparat per assumir llargues sessions de munta.

© Tots els drets reservats - Equitació for life