fbpx

Equitació for life,
el cavall com a teràpia, al Montseny

El cavall i un equip professional multidisciplinar, amb gabinet de psicologia i psicoteràpia al mateix centre, aporten solucions reals per al teu creixement personal, per a nens, nenes i adolescents amb trastorns, adolescents i joves en risc d’exclusió i millora del sòl pèlvic amb l’equitació.

Equitació for Life és el nom del nostre projecte i la pedra angular al voltant de la qual gira tot el nostre treball, que reflecteix exactament el significat del que fem: Equitació per a la vida.

El nostre propòsit és millorar la vida de les persones a través de la feina que desenvolupem amb el cavall.

Aquest treball té moltes branques, que hem intentat resumir o diferenciar en aquestes quatre, perquè es poden ampliar il·limitadament, entenent que treballem amb persones i que la nostra intenció és ajudar al creixement i aprenentatge d’aquestes, des de dins cap a fora.

Va dir un savi: “La diferència entre coneixement i saviesa és que la saviesa, és l’aplicació del coneixement”.

En un moment de vida on tothom té accés a la informació i al coneixement, la nostra proposta es basa en l’aplicació d’aquest coneixement per créixer i aprendre. Per aquest motiu, la nostra manera de treballar es diferencia totalment dels processos de teràpia convencionals on pacient i terapeuta comparteixen una hora setmanal en una consulta i realitzen processos que s’allarguen anys.

© Tots els drets reservats - Equitació for life